C.A.C.I. - Ansigtsløftning uden kniv

CACI som står for Computer Aided Cosmetology Instrument er en amerikansk opfindelse. Dr. Thomas Wing startede på hospitaler med at eksperimenterer med personer, som havde fået en lammelse i den ene side af ansigtet efter hjerneblødninger. Han genoprettede huden og lægerne accepterede CACI-maskinen.

CACI arbejder med en kombination af unikke patenterede bølgeformer (Tsunami) og med kroppens naturlige tilstedeværelse af bio-elektriske strømme, for at opnå synlige resultater på hængende muskler og hudvæv.

CACI er en computerstyret maskine, som hjælper blidt med at stramme og tone hængende muskler, mens den glatter de fine linier og rynker ud. CACI’s unikke rullestave opnår fantastiske resultater på problemområder, så som maven og brystet, som er specielt svært at tone efter børnefødsel eller operation.

Et imponerende kendetegn fra CACI er brugen af puder og stave på samme tid. Disse rammer både ansigtet og halsen på samme tid og laver dermed en effektiv dobbeltbehandling.

CACI-behandlingen laver øjeblikkelige og dramatiske resultater.

Aldersforandringen bliver bremset, efterhånden som muskelvævet strammes op og den elektriske energi blive genbrugt. Og bedst af alt: det er en behagelig og afslappende behandling.

Denne revolutionerende behandling er blevet hyldet af den internationale presse, som den mest spændende skønhedsudvikling i det sidste årti.

Pr. behandling Kr. 525,-
Ved forudbetaling for 10 behandlinger 4950,-