Behandlinger

Hvad jeg tilbyder

På denne side kan du se de behandlinger som jeg tilbyder og læse mere om dem.

I observationsstudier har over halvdelen af forsøgspersonerne allerede efter ti behandlinger bemærket en betydelig reduktion af fine linjer og rynker i ansigts- og dekolleté-området.

Total afslappelse og knap en time, hvor du kan lukke hverdagen ude. Det er det du kan opleve med min Anti-stress-behandlingen.

En ansigtsbehandling består af afrensning af huden, fjernelse af døde hudceller, analyse, dybderens, retning af bryn, massage, maske og afsluttende dagcreme.

Jeg tilbyder farvning af vipper og bryn, samt vippebuk på klinikken. Farvning af vipper holder typisk mellem 4-6 uger, men bryn holder i 2-3 uger. 

CACI arbejder med en kombination af unikke patenterede bølgeformer (Tsunami) og med kroppens naturlige tilstedeværelse af bio-elektriske strømme, for at opnå synlige resultater på hængende muskler og væv.

Med permanent hårfjerning skal man med en strømførende nål ned i hver hårsæk, og “brænde” hårroden.

Går du rundt med generende modermærker, hud-tags, leverpletter eller karsprængninger kan det fjernes 100% uden ar.

Kwik-Slim er en kropsbehandling som hjælper på “appelsinhud” og slapt væv. Men appelsinhud og slapt væv er ikke noget, du behøver at affinde dig med. Takket være Kwik-Slim kan det afhjælpes.

Med lymfedrænage, som er en speciel blid og meget behagelig massage, løsner man op for blokeringerne så alle affaldsprodukter drænes ud af kroppen.

Inden for de sidste 10 år er alle metoder af hårfjernelse steget med 100%. Fordelen ved voks er at den holder længere end shaver, skum og cremer.
For voksen rykker hårene ud med roden, så man er “hårfri” i 6-7 uger.

Schrammek behandlingen arbejder ca. 28 dage efter behandlingens påbegyndelse, men allerede efter 5 dages ses et tydeligt resultat.

Udover at behandlingen tilføjer fugt til din hud og giver slapt væv mere fylde, kan mesoterapi reducere fine linjer og ar, samtidig med din hud bliver genopbygget.