Ansigtsbehandlinger

En ansigtsbehandling består af afrensning af huden, fjernelse af døde hudceller, analyse, dybderens, retning af bryn, massage, maske og afsluttende dagcreme.

Afrensningen rengører huden i dybden, fjernelse af de døde hudceller er en mild slibning, så huden bliver blød og glat. Det er sådan med hudceller, at efter vi har passeret de ca. 23 år, udskyder vores hud flere hudceller end den producerer, (det er bla. derfor vi får rynker) og hvis man engang imellem får dem fjernet, vil man ligeledes få et bedre resultat men sine cremer.

Analyse af huden gør jeg for, at sikre, at du netop bruger de produkter, som din hud har brug for. Alt for mange køber sig desværre “fattige” i de forkerte cremer.

Retning af bryn (hvis du ønsker det) kan forandre at ansigtsudtryk markant. En rigtig retning kan give øjenomgivelserne et “løft”.

Massage af decolleté, hals og ansigt gives af 2 årsager. For det første for at give en “træt” og udpint hud næring og få muskler og nerver til at slappe af. Med massage sætter man gang i blodcirkulationen og man dræner lymfen. For det andet for velværets skyld.

Efter massage vælges så den maske din hud har brug for, det kan være en fugtgivende, nærende eller porer sammentrækkende maske.

Til sidst får du en afsluttende dagcreme på. Og evt. en ampul, så man kan give ekstra fugt eller næring til en meget udpint hud.

Pris:
Uden massage kr. 425,-
Med massage kr. 499,-
Med hovedbundsmassage kr. 575,-
Med massage og serum kr. 599,-